La multi ani Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, celebra cantareata americana, implineste azi (24 Iulie) 42 de ani!

Sunday, 24 July 2011

0 comentarii


Jennifer Lopez visa inca din copilarie sa ajunga o mare artista, astfel a inceput sa cante si sa danseze de la o varsta frageda.

Primul pas al lui J.Lo a fost show-ul TV “In Living Color”. Datorita acestui rol a obtinut altele si mai importante in seriale si filme ca intr-un final sa fie remarcata de faimosul producator Aaron Spelling care i-a oferit un rol in noul sau serial, “Malibu Shores”. Jenny s-a gandit mai bine si a spus “pas” in favoarea unei producti mult mai importante, filmul “Money Train” cu Wesley Snipes si Woody Harelson.

Mare succes si recunosterea internationala venit odata cu rolul din “Selena”. Au urmat apoi filme precum “U Turn”, “Anaconda” si “Blood and Wine” care i-au adus un statut foarte inalt si stabil la in topul actorilor de la Hollywood.

Primul album lansat de Jennifer Lopez, “On The 6”, a inclus hituri cunoscute si azi precum “If You Had My Love” sau “Waiting For Tonight” si a obtinut discul de platina.

In plus, celebrul duet cu Marc Anthony, piesa “No Me Ames”, i-a adus o nominalizare la Premiile Grammy si un trofeu la Billboard Latin Awards.

Au urmat albumele “J.Lo”, “This Is Me… Then”, “Rebirth”, “Como ama una Mujer”, “Brave” si “Love?” lansat proaspat anul acesta, un real succes cu peste cele 200.000 de copii vandute in US.

Jennifer Lopez – On The Floor

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

4 + 7 =