Justin Bieber si Selena Gomez s-au sarutat

Justin Bieber a fost fotografiat in timp ce o saruta si o imbratisa pe Selena Gomez in timpul unei escapade in insulele Caraibe de Anul Nou.

Monday, 3 January 2011

0 comentarii


In timp ce pozele cu cei doi au fost contestate de privitori si considerate a fi trucate, de aceasta data imaginile denota clar o legatura intima intre adolescenti.

Justin si Selena s-au relaxat impreuna pe un yacht, impartasind gesturi de afectiune precum imbratisari si pupici pe obraz.

Peste week-end, Bieber a transmis pe Twitter mai multe urari de sarbatori fanilor sai, fara sa mentioneze insa cu cine si-a petrecut el zilele libere de la sfarsit de an.

Printre gandurile sale pozitive pentru 2011, Justin a tinut sa ofere si cateva sfaturi baietilor despre felul in care ar trebui sa se comporte cu fetele: “Toate fetele ar trebui sa se simta frumoase. Un barbat adevarat stie sa se poarte cu o domnisoara. Fericirea voastra vine din fericirea lor. Luati atitudine, baieti”.

Selena Gomez si Justin Bieber au fost surprinsi in ipostaze romantice in mod repetat in luna decembrie: au luat masa impreuna, Selena l-a insotit pe cantaret la concerte, au fost vazuti de mana in fata unui hotel si au putut fi observati plimbandu-se in Miami Beach.

Desi nu a confirmat pana acum ca ar avea o relatie cu acesta, Selena a declarat in mod repetat ca Justin este o `persoana extraordinara`.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

3 + 1 =