Judas este cel mai scump videoclip din toate timpurile

Lady Gaga a lansat controversatul videoclip al piesei "Judas", in care Isus este inselat cu Iuda, desi Biserica a incercat sa o opreasca. Videoclipul a costat 10 milioane de dolari.

Friday, 6 May 2011

0 comentarii


Mult controversatul videoclip al piesei “Judas”, semnat Lady Gaga, a fost lansat. Se asteapta acum reactiile tuturor, avand in vedere ca Biserica a incercat sa opreasca realizarea acestuia, pe motiv ca ea joaca rolul Mariei Magdalena, figura biblica, iar Isus este interpertat de un barbat de culoare. Vaticanul se declara impotriva lui Gaga.

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Gaga este acuzata ca noua sa piesa se aseamana cu melodia Madonnei “Like a prayer”. Doar ca pe Gaga o vedem foarte hotarata sa socheze mai mult decat a facut-o Madonna.

Despre videoclipul “Judas” se zvoneste ca cele sapte minute ale piesei ar fi costat 10 milioane de dolari, adica ar fi cotat drept cel mai scump videoclip din toate timpurile. Michael Jackson a investit 7 milioane de dolari, pentru realizarea videoclipului pentru piesa “Scream”.

Zvonurile despre fabuloasa suma platita pentru videoclip a fost confirmata de echipa lui Lady Gaga.

Lady Gaga este incantata de noua ei piesa si declara ca nu face afirmatii religioase in piesa, ci este doar o problema culturala, o metafora ce nu trebuie inteleasa ca pe o lectie biblica.

Credeti ca au meritat cele 10 milioane?
Convingeti-va singuri vizionand videoclipul

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 4 =