Jon Bon Jovi se opereaza la genunchi

Jon Bon Jovi va suferi o operatie la un genunchi, dupa ce si-a rupt un ligament in timp ce se afla pe scena la show-ul de la Helsinki. Starul isi asigura fanii ca turneul nu va fi afectat.

Thursday, 30 June 2011

0 comentarii


Potrivit contactmusic.com, Bon Jovi a dat asigurari ca nu isi va anula urmatoarele concerte din turneu, dupa operatia de saptamana aceasta.

“Ploua, eram afara. N-a fost foarte brusc, pur si simplu a cedat si s-a rupt”, a declarat el pentru publicatia Extra. “Din fericire, avem o saptamana libera. Doctorul spune ca voi fi in forma pentru Istanbul dupa opt zile. Oricum nu pot sa dansez”, a adaugat Bon Jovi.

Rockerul va concerta la Istanbul la 8 iulie, iar apoi la Bucuresti la 10 iulie. Concertul de la Bucuresti al trupei Bon Jovi, considerat show-ul muzical al anului in Romania, va avea loc in Piata Constitutiei din Capitala.

In prezent, Bon Jovi se afla in plin turneu mondial, “The Circle” fiind seria de concerte cu cele mai mari incasari din 2010, potrivit revistei Billboard. Reusita de anul trecut, coroborata cu performanta similara din 2008, demonstreaza faptul ca celebra trupa americana a ajuns la un nivel de varf in ceea ce priveste profitabilitatea concertelor sale, la 26 de ani dupa ce si-a lansat albumul de debut.

Potrivit Billboard Boxscore, Bon Jovi a ocupat prima pozitie in clasamentul “Top 25 Tours” pe 2010 alcatuit de revista Billboard, gratie celor 69 de concerte sustinute in cadrul “The Circle Tour”, in perioada 20 noiembrie 2009 – 28 noiembrie 2010, care au generat incasari de 146,5 milioane de dolari si care au fost urmarite de peste 1,5 milioane de spectatori.

Trupa Bon Jovi a devenit cunoscuta dupa ce a castigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la inceputul anilor ’80. Cantecul castigator a fost “Runaway”. Grupul Bon Jovi si-a creat un stil muzical propriu, nascut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai “indulcite”, care l-au facut sa fie apreciat de publicul larg.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 8 =