Janet Jackson merge pe mana fanilor sai

Janet pregateste un turneu mondial pentru anul 2011 si vrea sa mearga la sigur! Artista da ocazia fanilor sai sa voteze cele 35 de orase in care va concerta.

Tuesday, 4 January 2011

0 comentarii


Recent, Janet a postat pe site-ul sau un filmulet prin care adreseaza fanilor din intreaga lume o invitatie la vot, pentru a alege orasele pe care le va onora cu prezenta in cadrul turneului din anul urmator. In fiecare concert, fanii se vor bucura sa asculte cele 35 de piese number one ale artistei, care au facut furori de-a lungul timpului.

In ultima vreme, Janet a fost absenta de pe piata muzicala, poate si din cauza evenimentului ce a socat o lume intreaga, pierderea regretatului sau frate, Michael Jackson. Tocmai acest fapt este cu siguranta si miza turneului, faptul ca atat fanii sai, cat si fanii lui Michael vor dori sa ia parte la concerte, pentru a-si arata suportul, iubirea si admiratia fata de familia Jackson.

2011 este si anul in care Janet isi va lansa prima carte, “True You” si sintetizeaza modul in care vedeta a invatat sa isi traiasca viata. Atentia acordata de presa familiei Jackson garanteaza practic succesul viitorului turneu ca urmare a marii puteri de sensibilizare, generata de pierderea marelui artist. Talentul lui Janet este desigur, motivul principal care trebuie sa va determine sa o cereti pe artista cat mai aproape de locatia unde va aflati.

Daca vrei ca Janet sa cante in orasul tau, nu iti ramane decat sa intri pe site-ul www.JanetJackson.com si sa votezi locatia in care ti-ar placea sa vina artista.

Nu rata galeria foto

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 1 =