Inna raspunde provocarii lansate de Razvan si Dani

Inna le-a dat un raspuns fair play celor care au acuzat-o ca a falsat in timpul recitalului sustinut pe National Arena.

Wednesday, 7 September 2011

0 comentarii


Marti seara, la inaugurarea celui mai modern stadion din Romania, Inna a sustinut un recital de 10 minute, care a inceput cu cateva acorduri din celebra melodie “We Are The Champions” si a continuat cu imnul nationalei de fotbal si cu hiturile “Sun Is Up” si “Deja Vu”.

In aceasta dimineata matinalii Razvan si Dani au declarat ca artista n-a cantat bine si ca nu era nevoie de prezenta ei pe stadion.

“Despre asta vad ca nu zice nimeni nimic, dar probabil trebuie sa pupam in fund pe cine trebuie”, au povestit cei doi prezentatori de la matinalul Antenei 1.

In replica, Inna a raspuns ca baietii erau in cautarea unei noi asistente pe stadion si de asta nu au auzit cu cata bucurie a fost primita de public.

“Raspund acestei provocari pentru ca nu vreau ca cei care au urmarit meciul la televizor sa fie informati gresit. Stadionul a avut o reactie negativa cand echipa franceza se retragea de la incalzire, moment in care eu ma pregateam sa intru pe teren. Se pare ca Razvan si Dani erau in cautarea unei noi asistente chiar si la meciul Romania – Franta de nu au putut observa bucuria cu care publicul roman m-a primit pe stadion”.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

7 + 7 =