INNA Primul Concert in Romania

FHM organizeaza primul concert din Romania al binecunoscutei artiste INNA care va fi pe data de 17 mai, la Arenele Romane.

Wednesday, 4 May 2011

0 comentarii


Marti, 17 Mai 2011, ora 19:00
Arenele Romane, Bucuresti

Revista FHM lanseaza cu aceasta ocazie platform FHM Music sub care va organiza si alte evnimente muzicale pe parcursul acestui an.

Eduard Tone, redactor-sef FHM : “Prin lansarea platformei FHM Music, incercam sa extindem puterea brandului celei mai bine vandute reviste pentru barbati intr-o zona in care cititorii nostri se vor (si ne vor) regasi cu bucurie si entuziasm. Suntem fericiti ca primul concert din seria FHM Music o are cap de afis pe INNA, cel mai popular artist roman al momentului, si speram ca viitoarele concerte sa aduca live fanilor FHM si alte nume sonore, din peisajul muzical”

INNA va concerta alaturi de trupa Sensor, intr-un show incendiar care ii mai are trecuti pe afis pe Play & Win, Akcent si Alex Velea. Concertul organizat de FHM Music este sponsorizat de Vodafone si are ca parteneri media Antena 1 si Radio Zu.

INNA (Elena Alexandra Aposteanu) este cel mai cunoscut artist roman al momentului, succesul ei incontestabil la nivel european si mondial transpunandu-se in vanzari de zeci si sute de mii de albume, rasplatite cu discuri de aur si platina. Melodii precum Hot, Love, Deja Vu, Amazing, au ajuns rapid pe cele mai inalte locuri in topurile internationale. Totodata, INNA este primul artist roman care s-a situat pe pozitia intai intr-un top realizat de celebra revista americana Billboard, iar anul trecut a castigat nu mai putin de 5 premii la Romanian Music Awards.

Imensul succes international al INNEI e completat de cei peste doua milioane de fani declarati pe pagina de Facebook dar si de faptul ca, in 2010, a fost declarata Cea mai sexy femeie din lume de catre cititorii revistei FHM.

Pret/ bilet :
80 Ron Acces General bilete in avans
95 Ron Acces General bilete in seara evenimentului la locatie

PROMOTIE FHM MUSIC pentru cititorii FHM si Cosmopolitan: Cititorii FHM si Cosmopolitan vor beneficia de un discount important in perioada 25.04 – 10.05.2011.

Pe www.bilete.ro posesorii codurilor unice din Revista FHM si Revista Cosmopolitan, vor putea achizitiona bilete la pret de 48 Ron/ bilet introducand codul unic dupa alegerea numarului de bilete.

Promotie www.bilete.ro: In perioada 29 Aprilie- 14 Mai 2011 poserorii codurilor unice vor putea achizitiona 2 bilete la pret de 50 Ron/ bilet introducand codul unic www.bilete.ro dupa alegerea numarului de bilete. Promotia este valabila numai pe www.bilete.ro

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

3 + 9 =