Inna nu mai face parte din proiectul ProFM

Pana nu demult, Inna facea parte din proiectul Trupa Trupelor, initiat de postul de radio Pro Fm, insa din cauza programului incarcat, cantareata nu mai are timp pentru colaborarea cu ceilalti artisti romani cooptati.

Friday, 10 June 2011

0 comentarii


Printre artistii implicati in proiectul muzical Trupa Trupelor, lansat pe www.profm.ro s-a numarat si Inna, ea fiind una dintre finalistele votate pentru a inregistra, alaturi de alti 3 artisti romani, piesa “Rollin'”, marca ProFM.

Numai ca, pe durata perioadei de votare de mai multe luni, cariera artistei s-a dezvoltat sustinut inafara tarii, ceea ce a pus-o in imposibilitatea de a petrece suficient timp in Romania si de a se mai implica in “Trupa Trupelor”, proiectul presupunind o serie de inregistrari si filmari la care Inna nu ar fi putut fi prezenta. Si pentru ca fanii ei si cei care au votat-o pe site-ul www.profm.ro se intreba de ce nu mai participa, vedeta le raspunde printr-o declaratie oficiala oferita in exclusivitate la ProFM.

“Mi-ar fi facut o deosebita placere sa cant alaturi de artisti pe care pana acum 3 ani de zile ii vedeam numai la televizor si pe care i-am considerat si inca ii consider exemple de urmat. Insa, perioada imediat urmatoare de dupa implicarea mea in Trupa Trupelor mi-a adus un lung turneu de promovare in Franta si Marea Britani. Ma simt onorata ca ascultatorii ProFM au votat INNA in componenta Trupa Trupelor si imi pare rau ca, din lipsa timpului dar si din cauza distantelor nu pot participa la acest proiect”, a declarat vedeta.

Formula finala aleasa pentru Trupa Trupelor, dupa cele mai multe voturi de site s-a concretizat in prezenta artistilor Puya, Connect-R, Andreea Balan si Andra, care au inregistrat piesa `Rollin’`, in compozitia lui Bogdan Popoiag de la ROA.
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

8 + 2 =