Inna i-a colindat pe ascultatorii Kiss FM (video)

Invitata sa sustina un concert pentru ascultatorii Kiss FM, Inna a cautat in repertoriul romanesc un colind mai alert, insa nu a gasit.

Wednesday, 21 December 2011

0 comentarii


“Cu ocazia acestui eveniment am cautat niste colinde mai ritmate si nu am gasit, insa pe viitor sunt convinsa ca se vor gasi niste compozitori romani sa faca niste colinde asa cum imi plac mie”, a marturisit celebra cantareata.

Cat despre sarbatori, Inna a marturisit ca va petrece un Craciun traditional in Romania: “De Craciun, voi sta acasa cu familia mea si sunt foarte fericita […] Astept colindatorii, mananc sarmalute si mancare gatita de mama si ma intalnesc cu prietenii”.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Inna este cel mai profitabil produs romanesc de export”, cum o descriau jurnalistii britanici in “The Guardian”.

Aprecierea nu este departe de adevar daca se iau in calcul toate reusitele artistei din ultimii doi ani. Potrivit unui bilant realizat la comanda echipei ei, la jumatatea acestui an, din 2009 incoace, Inna a produs peste 8.000.000 de euro, fara sa se ia in calcul contractele publicitare si aparitiile televizate, dar din care insa se vor scadea procentele compozitorilor si casei de discuri.

Aceasta este suma totala a incasarilor pe concerte si vanzari de discuri. Mai exact, cele 500.000 de copii ale albumului “Hot” au fost vandute cu 10 euro in medie, aducandu-i incasari estimative de cinci milioane de euro. La cele cinci milioane se adauga cel putin trei, bani proveniti din cele peste 200 de concerte cu un onorariu estimat la 15.000 de euro pe concert.

Tariful perceput de artista a oscilat in decursul timpului si in functie de eveniment intre 10.000 si 30.000 de euro si, potrivit surselor noastre, show-ul de Revelion ii va aduce o incasare-record de 70.000 de euro.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

3 + 4 =