Inna a primit Discul de Aur in Romania

Inna a fost recompensata cu Discul de Aur pentru vanzarile albumului Hot in Romania.

Saturday, 12 November 2011

0 comentarii


Artista a fost marti dimineata invitata Andreei Berghea la Kiss Music, ocazie cu care a avut parte de o surpriza in direct. Ea a primit din partea casei de discuri Roton Discul de Aur.

In cei doi ani de la lansare, albumul “Hot” s-a vandut in Romania in 10.000 de exemplare. Inna a castigat pana acum numeroase discuri care certifica vanzarile albumului sau: Disc de Platina in Franta si Spania, Disc de Aur in Olanda etc.

Inna le-a dezvaluit fanilor ca va avea foarte multe vizite de promovare in tarile in care a fost lansat noul album. “Nu mi-am propus sa ma asez la casa mea, pentru ca nu as mai putea sa merg in concerte”, a mai spus Inna la Kiss FM.

In urmatoarea perioada, Inna va sustine concerte in Franta, Rusia si Marea Britanie, cel mai mare eveniment fiind Starfloor care va avea loc la Paris, pe 26 noiembrie.

Pe scena Starfloor, vor urca artisti precum Taio Cruz, Flo-Rida sau Nicole Scherzinger. Totodata, pe 25 noiembrie, fanii se vor putea bucura de noul single Inna, moment care va fi marcat printr-o lansare surpriza, un proiect amplu la care artista lucreaza de cateva luni.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

8 + 1 =