Inna a castigat discul de platina in Franta

Inna a primit, de Ziua Internationala a Femeii, Discul de platina in Franta pentru 100.000 de albume vandute, informeaza promotion managerul artistei, Marian Dorobantu.

Thursday, 10 March 2011

0 comentarii


Inna a primit, de Ziua Internationala a Femeii, Discul de platina in Franta pentru 100.000 de albume vandute, informeaza promotion managerul artistei, Marian Dorobantu. Discul i-a fost la postul de radio francez NRJ, in cadrul uneia dintre cele mai apreciate emisiuni radio din Europa.

Inna a vandut pana in prezent, in Franta, peste 500.000 de exemplare din cele cinci single-uri lansate pana in prezent in aceasta tara.

Artista isi continua turul de promovare a single-ului “Sun is Up” care, in aceasta saptamana, se afla pe pozitia secunda a clasamentului francez de vanzari.

Intre 4 si 14 august 2011 Inna va mai sustinute un turneu de opt concerte, a mai declarat Marian Dorobantu.

Romanca se bucura de un mare succes peste granite ea fiind recompensata, in luna februarie, cu discul de aur in Olanda, pentru cele 25.000 de copii ale albumului “Hot”. De asemenea, in decembrie 2010 artista a castigat “European Border Breakers’ Award”, premiu acordat artistilor noi pentru vanzarile primului album lansat.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 8 =