Ia-ti tricoul oficial “I WANNA BE FREE TOUR”

Trupa Voltaj se pregateste sa demareze turneul national "I WANNA BE FREE TOUR" cu un prim concert-spectacol la Bucuresti, pe 11 mai, la Sala Palatului, de la orele 19:30.

Saturday, 7 May 2011

0 comentarii


Si cu aceasta ocazie, Voltaj a pregatit multe suprize placute fanilor. Cei care vor cumpara bilete de 80 lei (cateogria I) la concertul de pe 11 mai de la Sala Palatului, vor primi un super cadou, si anume, tricoul oficial al turneului “I WANNA BE FREE TOUR”. Tricoul se va ridica in ziua concertului de la standul Cat Music aflat in incinta Salii Palatului, pe baza biletului de intrare.

Sub ideea libertatii, a energiei, a distractiei si a muzicii cat cuprinde, trupa pregateste un spectacol-eveniment, cu piese marca Voltaj hit-uri care scriu in continuare istoria muzicii pop-rock din Romania.

Biletele pentru concertul Voltaj din 11 mai de la Sala Palatului pot fi achizitionate de la Sala Palatului, Magazinul Muzica, reteaua magazinelor Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas , Libraria Mihai Eminescu si online pe : bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro

Lista finala a oraselor unde “I WANNA BE FREE TOUR” va ajunge: Pitesti- 14 mai, Craiova- 15 mai, Galati- 21 mai, Constanta- 22 mai, Timisoara- 27 mai, Oradea- 29 mai, Suceava- 10 iunie, Iasi- 11 iunie, Cluj Napoca- 17 iunie, Alba Iulia- 18 iunie.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 2 =