I WANNA BE FREE TOUR cu Voltaj si surprize pentru fani

Trupa Voltaj nu pierde nicio ocazie sa-si surprinda si sa isi bucure fanii. Astfel, pentru concertul de la Bucuresti din data de 11 mai, de la Sala Palatului, baietii pun la cale, cu ajutorul fanilor, o surpriza care cu siguranta nu va lasa pe nimeni indiferent.

Wednesday, 27 April 2011

0 comentarii


Trupa Voltaj nu pierde nicio ocazie sa-si surprinda si sa isi bucure fanii.
Astfel, pentru concertul de la Bucuresti din data de 11 mai, de la Sala Palatului, baietii pun la cale, cu ajutorul fanilor, o surpriza care cu siguranta nu va lasa pe nimeni indiferent.

“Trimiteti la adresa [email protected] o fotografie cu o persoana de care va e foarte dor, fie ca ea v-a dezamagit in dragoste, a plecat in strainatate sau nu mai e printre noi … Scrieti-ne si cum se numeste persoana respectiva si pe 11 mai, la Sala Palatului, veti vedea rezultatul!”, spune Calin Goia.

Sub ideea libertatii, a energiei, a distractiei si a muzicii cat cuprinde, trupa pregateste un spectacol-eveniment, cu piese marca Voltaj hit-uri care scriu in continuare istoria muzicii pop-rock din Romania.
Biletele pentru concertul Voltaj din 11 mai de la Sala Palatului pot fi achizitionate de la Sala Palatului, Magazinul Muzica, reteaua magazinelor Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas , Libraria Mihai Eminescu si online pe : bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro
Parteneri media: Prima tv, Kiss Fm, Sapte seri, Romania libera, Libertatea.ro, Unica.ro, Monden.info, Bestmusic.ro, Divercitycafe.ro, Stiumuzica.ro, Iconcert.ro, Muzica9.ro, Hotcity.ro, Muzicabuna.ro, Musicmall.ro.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

7 + 7 =