Horia Brenciu sustine primul concert in afara tarii

25 iunie 2011 inseamna pentru Horia Brenciu (si orchestra care ii poarta numele) o data memorabila – cea a primului concert peste hotare, chiar in Italia (tara in care fratele sau, tenor, activeaza de ani buni).

Monday, 20 June 2011

0 comentarii


Concertul va fi gazduit de ARENA `IL MOLO` din Terracina (locul in care, in anii trecuti, dadeau start-ul stagiunii estivale concertistice artisti ca Deep Purple, Uriah Heep, Gloria Gainor, Jovanotti, Zuchero, Tiziano Fero).

In acest sens, concertul este inclus in circuitul concertistic national, cu vanzare de bilete in reteaua greenticket.it (care asigura vanzarea pentru toate festivalurile din Peninsula si concertele importante ale verii in Italia – Sting, Prince, Joe Cocker, Bon Jovi si multe altele).

Biletele au pret unic (15 euro) si au fost puse in vanzare de aproximativ 5 saptamani. Setlistul pregatit de HBO pentru acest concert cuprinde atat grupaje de refrene italiene celebre sau de vechi slagare romanesti interpretate, cu mare amuzament, pe rand , de toti membrii Orchestrei, cat si piese din repertoriul propriu al artistului sau evergreen-uri (cum ii sta bine unei orchestre).

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 5 =