Hi-Q si ZOB canta live la Vatra Dornei

In perioada 29 ianuarie - 13 februarie 2011, la Vatra Dornei, se organizeaza o noua editie Serbarile Zapezii 2011 Vatra Dornei, eveniment mult asteptat atat de localnici, cat si de turistii care vin in fiecare iarna in statiunea suceveana pentru aceste manifestari.

Friday, 28 January 2011

0 comentarii


Organizatorii, Consiliul Judetean Suceava, Primaria si Consiliul Local al municipiului Vatra Dornei, au pregatit programe variate, cu multe surprize, concursuri cu premii din partea sponsorilor si spectacole in care vor evolua solisti si formatii de muzica usoara, populara si rock.

Sunt asteptate sa cante pe scena de la baza Partiei Parc formatiile Nord-Est, Zob, Fara Zahar, Hi-Q, Hara, Heaven, Connect-R, Proconsul, Vunk si Datina. Iubitorii de folclor ii vor putea asculta pe Margareta Clipa, Daniela Condurache, Viorica Macovei, Marius Zgaianu si Pamfil Roata. Dintre ansamblurile folclorice invitate, amintim: „Dorna Dorului”, „Plaiurile Dornelor”, „Balada Bistritei”, „Rapsozii Botosanilor”, „Poienita”, „Strajerii Bucovinei”, „Ciprian Porumbescu” si ansamblurile din Zaharesti si Miercurea Ciuc.

Sambata 29 ianuarie, la Vatra Dornei vor evolua, incepand cu ora 20,00, Nord-Est, Zob, Fara Zahar si HI-Q (live band).

Duminica, de la ora 15,00, vor urca pe scena, Fanfara municipiului Vatra Dornei, Ansamblul Folcloric al Clubului Copiilor si Elevilor Vatra Dornei „Plaiurile Dornelor”, ansamblurile folclorice profesioniste „Balada Bistritei” si „Rapsozii Botosanilor”, iar, in final, Margareta Clipa va prezenta un recital cu cele mai frumoase melodii din Bucovina.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

3 + 4 =