Hi-Q a renuntat la serviciile Veronicai Cara

Mihai Sturzu, unul din membrii trupei, a anuntat ca in urma acuzelor din emisiunea prezentata de Dan Capatos este exclusa orice colaborare viitoare intre formatie si Veronica, deja fosta lor impresara.

Wednesday, 6 July 2011

0 comentarii


Veronica Cara, managerul trupei HI-Q, se afla intr-un conflict deschis cu Dana Nalbaru, din pricina unor neintelegeri de ordin financiar.

Disensiunile au pornit de la faptul ca Dana nu ar fi vrut sa achite cheltuielile aferente pentru un videoclip realizat de Cara, iar sotul cantaretei, Dragos Bucur, ar fi ameninat-o cu bataia pe Veronica atunci cand si-a cerut banii.

Veronica Cara a declarat in cadrul emisiunii Un Show Pacatos de la Antena 1 ca Dana este diferita de imaginea angelica pe care o are prin trasaturi si voce, avand probleme psihice grave pe care publicul nu le cunoaste:

“Dana Nalbaru, nu are nici o legatura Dana care apare la televizor. Vorbesc cum am cunoscut-o eu. De 50 de ori pe zi imi cer iertare de la Mihai si Florin. E urat ceea ce fac, nu am cum sa nu fiu aici, dar imi pare rau pentru ei doi. Nu vreau sa-mi fac publicitate. Din punctul meu de vedere, Dana Nalbaru nu va ramane mult in trupa Hi-Q. Dana Nalbaru e labila psihic”, sustine managerul trupei HI-Q.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

9 + 5 =