Grigore Lese se intoarce la Sala Radio

Neobositul protector al culturii populare stravechi aduce pe scena femeile care horesc, intr-un spectacol ce duce mai departe seria "Grigore Lese si Ultimii Rapsozi."

Thursday, 21 April 2011

0 comentarii


Grigore Lese se intoarce la Sala Radio, pe 7 mai. Neobositul protector al culturii populare stravechi aduce pe scena femeile care horesc, intr-un spectacol ce duce mai departe seria “Grigore Lese si Ultimii Rapsozi.”

Evenimentul poarta numele “Grigore Lese si ultimele horitoare” si aduce in fata publicului bucurestean femeile horitoare din toata tara.

Ar putea sa fie ultimele femei care stiu sa horeasca asa cum se cuvine. Le lasam sa plece mai departe cu horile lor cu tot sau luam cate o bucata de cantec sa o ducem cu noi acasa si sa o purtam cu noi prin lume? Depinde de fiecare, invitatia este facuta.

O productie Asociatia Interculturala de Traditii, in coproductie cu Radio Romania, cu sprijinul Gala MGMT & PR, spectacolul ”Grigore Lese si ultimele horitoare” va avea loc in data de 7 mai, de la ora 20, la Sala Radio, din Bucuresti.

Biletele sunt disponibile exclusive prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, casa de bilete a Salii Radio si online pe www.eventim.ro si bestmusic.ro.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 4 =