Festivalul Rock The City 2011

Doar 4 zile ne despart de Festivalul Rock al Verii, Rock the City, ce va avea loc in perioada 1-3 iulie in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Monday, 27 June 2011

0 comentarii


Accesul in zona de concert se va face incepand cu orele 15.00.

Eventim.ro si D&D vin cu cateva recomandari care sa faciliteze accesul in zona de concert si sa impiedice disconfortul publicului, generat de aglomeratie.

Accesul in perimetrul zonei de concert se va face intre Bvd Natiunile Unite si Bvd Libertatii ( Parc Izvor). Vineri, 1 iulie, accesul se va face incepand cu orele 16.00, iar in zilele de sambata si duminica, accesul se va face la orele 15.00.

Biletul pe baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. De asemenea, organizatorii recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun, in special a metroului, pentru a evita neplaceri create de restrictionarea traficului in zona.

In spatiul de concert este interzisa intrarea cu orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 1 =