Enrique l-a detronat pe Michael Jackson

Enrique Iglesias l-a depasit pe Michael Jackson la numarul de hituri dance ale unui cantaret care au ajuns pe locul 1 in Billboard Dance Chart, cel mai important clasament de profil din Statele Unite.

Monday, 15 August 2011

1 comentariu


Asta s-a intamplat recent, in momentul in care cel mai recent single “Dirty Dancer” a urcat in varful topului.

Interesant e ca Enrique nu ajunge pentru prima data la aceasta performanta. In luna februarie depasise pentru putin timp recordul insa noul single Michael Jackson “Hollywood” a relansat competitia dupa ce a obtinut si el locul 1 in Dance Chart.

Toate cele 15 hituri dance ale lui Enrique au urcat pana in varful topurilor, incepand cu ‘Bailamos’ din 1999. Noul nomber one, “Dirty Dancer” este cel de al treilea consecutiv pentru cantaret dupa ‘I like it’ si ‘Tonight’.

In varianta feminina a acestui record, Madonna este cantareata cu cele mai multe hituri dance care au ajuns pe locul 1 in Billboard Dance Chart. Ea a strans un total impresionant de 40 de piese iar pe locul 2 se afla Janet Jackson cu doar 19 hituri de locul 1.

Enrique Iglesias, Usher – Dirty Dancer ft. Lil Wayne
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

1 Comentariu

Ma faceti sa rad.Lesinatul asta,care se miauna si geme, niciodata n-o sa-l detroneze pe Michael Jackson.Nu simt nimic, dupa ce ascult melodiile lui Enrique.Doar galagie multa.Ele nu au incarcatura emotionala a muzicii lui MJ.


Lidia27/12/2011

Adaugati comentariu

10 + 2 =