Descarca gratuit un nou remix Hi-Q

Hi-Q ofera gratuit de Dragobete un remix romantic al melodiei "Inca o data" pe site-ul oficial www.Hi-Q.ro si contul oficial de Facebook www.facebook.com/hiqromania

Thursday, 24 February 2011

0 comentarii


Trupa Hi-Q s-a reinventat prin Hi-Q in toamna anului trecut o data cu revenirea Danei Nalbaru si lansarea unui nou single intitulat “Inca o data”.

Astazi, pe 24 februarie cei trei brasoveni se intorc in orasul natal pentru un concert live si un record plin de iubire! In Piata Sfatului din centrul Brasovului sute de tineri vor incerca sa stabileasca un nou record: cele mai multe cupluri care se saruta in acelasi timp si in acelasi loc. La final, Mihai, Dana si Florin vor canta cele mai romantice melodii din istoria de 15 ani a trupei.

Hi-Q ofera gratuit de Dragobete un remix romantic al melodiei “Inca o data” pe site-ul oficial www.Hi-Q.ro si contul oficial de Facebook www.facebook.com/hiqromania

Hi-Q Inca o data (Shifters Love Remix)
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

5 + 2 =