CRBL si-a ales 10 fete super sexy

25 dintre cele mai sexy fete din Bucuresti si din tara au fost prezente duminica, de la ora 17.00 la Club Daimon, langa Sala Polivalenta, cu dorinta de a ramine printre finalistele pentru videoclipul "Hey Mama".

Monday, 20 June 2011

0 comentarii


CRBL a dat startul evenimentului inarmat cu un juriu pe masura, alcatuit din Oana Tache, VJ la MTV, Lucian Mitrea impresar, si sotia sa Elena, supervizat de colega lui de la ProFM – Madalina Vintila, cea care a participat la trainuirea lui ca DJ de radio.

Concursul a inceput cu o proba in care fetele au defilat in costume de baie, cea de-a doua in care au intrat in piscina si ultima – decisiva in care au dansat pe cuburi, in fata juriului, doua cite doua.

Desi s-au prezentat 25 de fete, CRBL a decis ca vor intra in concurs doar 17, pentru ca restul erau minore, cintaretul respectind astfel regulamentul de pe site-ul sau, www.crbl.ro .

“Nu am ales doar in functie de felul in care arata, ci si dupa cum danseaza, dupa atitudine, daca au curaj, sint dezinhibate si arata ca stiu sa se distreze. Cred ca publicul de la Club Daimon a fost multumit dupa cum a reactionat si cred ca fost o dupa amiaza frumoasa. Chiar sexy as putea spune. Acum toata lumea se asteapta sa urmeze un videoclip cu tipe dezbracate, dar conform definitiei CRBL o sa fie unul atipic si original. O sa aveti o surpriza”, promite artistul care cit de curind il va finaliza.

In timpul concursului, CRBL a avut parte si de un moment care i-a dat mari emotii. La preselectia “Hey Mama” a fost prezenta si o echipa a emisiunii Happy Hour, care, sub pretextul ca filmeaza un making of al evenimentului, a venit pentru a-i pregati o farsa. El s-a trezit astfel, in mijlocul celei de a doua probe ca un baiat a facut o criza gelozie, pentru ca l-a vazut uitandu-se mult mai mult la fundul uneia dintre concurente, aceea fiind iubita lui. Muzica s-a intrerupt, “prietenul” gelos a devenit din ce in ce mai agresiv si toti oamenii din jurul piscinei au venit mai aproape. Cum a gestionat CRBL conflictul si cum a reactionat in cele din urma cind s-a trezit cu un tort in forma de microfon, cadou special de la Maruta cu urari anticipate de “La muti ani”, telespectatorii vor vedea luni, 20 iunie la Happy Hour. Astfel, CRBL a inceput inca de pe acum sa isi serbeze ziua de nastere, care va fi pe 30 iunie, data la care implineste 33 de ani. Acesta este si momentul cind el a decis sa lanseze videoclipul “Hey Mama”, facind astfel un cadou si fanilor lui.

La finalul evenimentului de la Club Daimon, artistul a sustinut un concert alaturi de trupa lui de dansatoare.

CRBL – Hey mama
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 4 =