Corul Indian Springs School vine in Romania

Corul de Camera Indian Springs School va veni in Romania intre 17-26 iunie, unde va sustine concerte in mai multe orase si va lua parte la un festival de muzica romaneasca si americana.

Thursday, 16 June 2011

0 comentarii


Corul va avea concerte in Bucuresti, Brasov si Sibiu, anunta hotnews.ro.

Corul va concerta la “Zilele muzicale Romano-Americane” de la Sibiu, un festival muzical anual care se desfasoara vara, initiat de Daniel Szasz, conducatorul Orchestrei Simfonice Alabama, si de Orchestra Filarmonicii din Sibiu. Festivalul promoveaza muzica americana si sprijina colaborarea profesionala dintre muzicienii romani si americani.

Una dintre piesele interpretate la acest festival de Corul de Camera ISS va fi acompaniata de membrii Filarmonicii din Sibiu. Absolventi si invitati ai Indian Springs School vor calatori de asemenea in Romania in aceeasi perioada, insotind Corul de Camera si vizitand mai multe atractii turistice din Romania.

In timpul vizitei, oaspetii americani vor lua parte la o receptie gazduita de Ambasadorul SUA in Romania Mark Gitenstein, el insusi un absolvent al Indian Springs School, si de sotia sa, Elizabeth. Corul de Camera Indian Springs School este un cor de 50 de voci, condus de Dr. Tim Thomas, directorul Scolii de Muzica.

Potrivit comunicatului remis hotnews.ro, concertele din Romania au loc conform urmatorului program:

19 Iunie – Bucuresti – Universitatea de Muzica (Conservator) – ora 19:00

21 Iunie – Sibiu – Filarmonica din Sibiu, Sala Thalia – ora 19:30

24 Iunie – Brasov – Biserica Neagra – ora 18:00

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

5 + 1 =