Concertul Cesaria Evora se amana pentru luna decembrie

Concertul Cesariei Evora de la Sala Palatului a fost amanat pentru luna decembrie, asta dupa ce zilele trecute a fost anuntata anularea spectacolului.

Tuesday, 27 September 2011

0 comentarii


Cesaria Evora va sustine concertul de la Bucuresti in luna decembrie 2011, cel mai probabil pe 7 decembrie tot la Sala Palatului. Din pacate va fi singurul concert pe care Diva Desculta il va sustine in Romania, un concert de adio, pe care artista il promisese publicului roman.

Comunicat de presa oferit de organizatori:
“Dupa cateva zile de tensiune pentru Cesaria Evora si apropiatii ei, iata ca apar in sfarsit si vesti bune referitoare la sanatatea indragitei artiste. In baza ultimelor analize, medicii francezi au decis: Cesaria se simte mult mai bine, iar dupa cateva saptamani de odihna isi va putea relua seria de concerte!”

“Motiv de bucurie pentru fanii din toata lumea, dar in special pentru fanii din Romania. Dupa cum promitea in urma cu doar cateva zile din clinica pariziana, Cesaria va reveni pe scena Salii Palatului, cel mai probabil pe data de 7 decembrie 2011. Aceasta data va fi insa confirmata de managementul artistei in maxim o saptamana!”

„In numele managementului Cesariei Evora cat si al artistei, ne cerem scuze tuturor fanilor romani care au achizitionat sau urmeaza sa achizitioneze bilete, pentru toate inconvenientele aparute in urma acestor modificari de program si va promitem un spectacol unic in luna decembrie” afirma organizatorii.

“In pofida sfaturilor medicilor, Cesaria Evora isi va fuma pe scena de la Sala Palatului legendara sa tigara ce ii inlesneste trecerea granitei normalitatii catre nonconformism! Cesaria va reusi, ca intotdeauna, sa transmita publicului emotie, nostalgie, eleganta, precum si un puternic sentiment de relaxare.”

Reprogramarea concertului nu aduce modificari in preturile biletelor, acestea fiind urmatoarele:
– 300 lei (categoria VIP)
– 250 lei (categoria 1)
– 200 lei (categoria 2)
– 150 lei (categoria 3)
– 100 lei (categoria 4)

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 7 =