Concert Ten Years After la Bucuresti

Ten Years After una din cele mai populare trupa de blues-rock de la sfarsitul anilor ‘60 si inceputul anilor ’70, revine anul acesta in Romania pentru mai multe concerte, primul dintre ele la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 23 octombrie 2011.

Thursday, 21 July 2011

0 comentarii


TEN YEARS AFTER, a facut istorie prin recitalul din cadrul celebrului festival Woodstock din 1969, atunci cand piesa „I’m going home”, in versiunea interpretata acolo, a devenit imediat una din cele mai apreciate piese de rock si o adevarata lectie de chitara pentru generatii de muzicieni.

Dintre celelalte piese ale trupei amintesc “I’m Going Home”,Hear Me Calling “,” I’ love to change the world”, “Good Morning Little School Girl” si Love like a man, care au urcat sus de tot in topurile din intreaga lumea, si sunt si astazi apreciate de fani. Leo Lyons, Ric Lee, Chick Churchill si Joe Gooch vor uimi si de aceasta data publicul roman si vor oferi o experienta cu adevarat unica.

Programul complet al trupei Ten Years After in Romania arata asa:

23 octombrie 2011 – Bucuresti, Sala Palatului

24 octombrie 2011 – Iasi, Casa de Cultura a Sindicatelor

25 octombrie 2011 – Timisoara, Sala Filarmonicii

26 octombrie 2011 – Cluj Napoca, Casa de Cultura a Studentilor

Biletele au pretul de 60, 80, 100, 120 lei si pot fi achizitionate la casele de bilete ale salilor de spectacol sau online pe siteul organizatorilor.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 8 =