Concert Lake Of Tears

Sambata, 25 iunie, Lake Of Tears vor concerta la Arenele Romane din Bucuresti. Concertul promoveaza noul album al nordicilor: `Ill Will`.

Wednesday, 22 June 2011

0 comentarii


In deschidere vor canta trupele romanesti Tiarra si Abigail.

Accesul catre Arenele Romane poate fi facut prin parcul Carol, (intrarea principala din rondul Carol) sau din strada Cutitul de Argint, nr 26. Mijloace de transport in comun: Metrou Eroii Revolutiei, Tineretului – M2, RATB: Tramvai 7 – Dr. Istrati. Evenimentul isi va deschide portile pentru public incepand cu ora 18.00.

Prima trupa ce va concerta va fi Tiarra, in jurul orei 19.00, fiind urmata de Abigail, in jurul orei 20.00. Cei de la Lake Of Tears vor urca pe scena la ora 21.00.

La Arenele Romane, accesul nu va fi permis cu: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de tije metalice sau de lemn, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Fanii care nu vor sa rateze acest concert mai au timp sa isi cumpere bilete din reteaua BILETOO.RO, din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), de la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Flanco, Palatul National al Copiilor, statia de metrou Unirii 1 sau online de pe biletoo.ro, blt.ro, myticket.ro, bilete.ro, biletedelatati.ro.

Preturile biletelor sunt diferite, in functie de perioadele in care sunt cumparate: – pana pe 24 iunie: 100 lei pret acces general – 25 iunie (ziua concertului): 120 lei pret acces general

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 5 =