Cesaria Evora si-a anulat concertele

Persoanele care au cumparat bilete la Cesaria Evora au 70% reducere la alte evenimente.

Monday, 26 September 2011

0 comentarii


Cesaria Evora si-a anulat cele trei concerte pe care trebuia sa le sustina in aceasta toamna in Romania, insa persoanele care si-au achizitionat bilete pentru spectacolul de la Bucuresti pot opta pentru o reducere de 70% la alte evenimente.

Organizatorii concertului Cesaria Evora de la Bucuresti, Project Events, au anuntat ca persoanele care au achizitionat bilete la concertul Cesariei le pot schimba cu bilete la Lord Of The Dance, Nana Mouskouri, Salvatore Adamo, Demis Roussos, Spargatorul de Nuci sau Lara Fabian, cu o reducere de pana la 70%.

Persoanele care au cumparat deja bilete la spectacol au posibilitatea preschimbarii biletului cu unul de o valoare mai mare, deoarece organizatorul ofera o reducere de pana la 70%.

Mai pe scurt, cine a cumparat un bilet la 50, 100, 150 sau 200 lei, primeste un bilet la loja, iar pentru biletele de 250 respectiv 300 lei, primeste un bilet la loja oficiala, fara a mai plati diferenta, in functie de locurile disponibile.

In cazul in care se doreste schimbarea biletelor, aceasta se poate face incepand de marti 27 septembrie doar la punctele de vanzare din reteaua BILETOO.

De asemenea, exista si posibilitatea returnarii banilor. Oamenii isi pot recupera banii doar de la punctele de vanzare din reteaua Biletoo incepand cu data de 28 septembrie.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

9 + 6 =