Cea mai sexy femeie din lume

Antonia a primit aseara titlul de `Cea mai sexy femeie din lume` din partea revistei FHM, detronand-o pe fosta detinatoare a titulaturii, Inna.

Thursday, 23 June 2011

0 comentarii


Ca in fiecare an, publicatia FHM a intocmit clasamentul Top 100 Cele mai sexy femei din lume, pe care cititorii revistei le pot vota dupa propriile criterii.

Gala de aseara s-a desfasurat la Bonton Palace din Bucuresti.

Anul trecut, cea mai sexy femeie din lume a fost considerata a fi Inna, insa in 2011 este momentul Antoniei sa straluceasca.

Anul acesta este cu siguranta anul Antoniei! Cantareata se bucura de un mare succes in industria muzicala si in plus, la fel ii merge si pe plan personal. Antonia a devenit mamica in urma cu putin timp, iar in luna mai s-a si maritat.

In ultimii ani, alte vedete feminine din Romania care au ocupat locul fruntas sunt Gina Pistol, Catrinel Menghia si Monica Columbeanu.

Topul din 2011 o claseaza pe Inna pe locul doi si pe Catrinel Menghia pe pozitia a treia.

Alte nume din showbiz-ul romanesc nominalizate in top sunt Ilinca Vandici, Roxana Ciuhulescu, Adelina Pestritu, Raluca Lazarut, Andreea Perju, Gianina Varga, Dana Savuica, Magda Palimariu, Cristina Rus, Ellie White.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

8 + 6 =