Bon Jovi la Bucuresti

Bon Jovi Live Tour 2011, Piata Constitutiei, Bucuresti, Romania, 10 iulie 2011.

Saturday, 5 February 2011

0 comentarii


Primele 2000 de bilete la Bon Jovi au pret promotional. E vorba de cele de la peluza, care costa pentru inceput 138.5 lei. Dupa epuizarea lor pretul va fi de 159.8 lei.

Domnul Marcel Avram a declarat ca negocierile pentru aducerea grupului in Romania au durat mult si ca suntem norocosi ca vom putea sa ii vedem pe Bon Jovi la Bucuresti.

Cea mai buna trupa de concert pe 2010 (conform Billboard) va face “cel mai mare concert de pana acum din Romania.”

Pe 10 iulie 1011 vor canta in Piata Constitutiei, cu exact aceeasi punere in scena ca in orice alt oras european. Bon Jovi vin cu tot ce e necesar pentru concert – de la sunet la scena, de la lumini la decoruri: productia le apartine integral, la fel ca in cazul AC/DC de anul trecut.

Organizatorii concertului au in plan facilitarea accesului spre Bucuresti din toata tara si intentioneaza sa incheie parteneriate cu transportatorii pentru ca doritorii sa poata ajunge in capitala mai usor.

Exista posibilitatea formarii unor trenuri rock’n’roll – garnituri care sa aduca la concertul Bon Jovi fani din Timisoara, Cluj Napoca sau Iasi.

Ar mai fi interesant de stiut faptul ca biletele la Bon Jovi se vor vinde si in doua rate, in sistem de vouchere similar cu cel de la AC/DC.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

7 + 8 =