Bboying Battle la Street Heroes 2011

Festivalul Street Heroes 2011 va avea loc intre 16 si 18 septembrie in Parcul Tineretului din Bucuresti si va aduna la un loc tot ce-ti trece prin cap cand vine vorba de cultura urbana: Skateboarding, BMX, Bboying Battle, Graffiti & Collage, muzici bune si alte surprize.

Thursday, 11 August 2011

0 comentarii


Competitia de Bboying va avea doua categorii: Battle of the Best East Europe Qualifiers (2vs2) si Hero – B-brave or die (1vs1).

La Battle of the Best avem 8 trupe invitate si 8 calificate. Acestea vor concura pentru ocazia de a participa la Battle of the Best Thessaloniki 2011, cu drumul, cazarea şi intrarea platite, plus 100 de euro de cheltuiala si produse oferite de parteneri. Cei care se vor clasa pe locul doi vor primii la randul lor produse oferite de sponsori si parteneri.

Trupele invitate la aceasta categorie sunt South Bboys Front (UA), FreaKQuency (RO), Cypherholix (HU), Dynamic Looney Tunes (RO), Recognize (SRB), Moonwalkers (RO) si Tupeu (RO).

Membrii trupei South Bboys Front: Apache, Den, Ogarov, Scream, Skills, Masta-Do-Busta, Asik si Popper – Nixon danseaza din 2006.

FreaKQuency este formata din Sorrow, China, Nano, Jr, Bolo, Franke, Bugy si Soarece. In ultimii 4 ani au castigat peste 20 de competitii de gen in Romania si anul acesta au obtinut locul 2 la Battle Of The Year Balkanz.

Dynamic Looney Tunes s-a infiintat in anul 2004 cand crew-urile Dynamic, Looney Tunes si SN au decis sa formeze unul singur. Acum trupa este formata din Boxi, Duval, MarkOne si Bayu (Dynamic); Soto, Og, Gigi si Andrei (Looney Tunes) si Pyciu, Emil si Morthy (SN).

Recognize s-a infiintat in 2004 si ii are ca membri pe Darko Bursac, Dora, VojkanSkee, Bokser, Uncle Wunste, Лука si Nezoob.

Moonwalkers a luat nastere in anul 1995 la initiativa lui HappyFlow si Mury si este format din Nas’T, Obsession, Iron-T, JuiceRock, Lil’Flow, Dee’Light, Remo, Cedric, Furryos and Raffu. Este poate cel mai vechi crew din Romania, care inca activeaza.

Tupeu este o trupa din Brasov si are ca membri pe Dacian, FF, Mele, Gushu, Roli, VAsile, Pitac, Mircea si Sega.

La categoria “Hero – B-brave or die” titlul va fi disputat intre cei 4 invitati si 8 bboys ramasi in urma calificarilor. Premiul I consta in 150 de euro plus produse, premiul II in 50 de euro plus produse. Cei patru invitati sunt Picyu (DLT), Chief Rocka (Madskillz), Franke (FreaKQuency) şi Goofy (Recognize).

Who’s gonna be THE HERO?!

Responsabil cu muzica va fi DJ Raffu, din Timisoara unul dintre cei mai renumiti dj de gen din Romania, membru al Nat!ve Core si Moonwalkers.

Orice competitie de acest gen are nevoie si de un juriu. In cazul de fata va fi vorba de Kido, Jr. si Dora.

Kido face parte din crew-ul Extraordinary Gentlemens din Olanda si a castigat primul loc la Uk Bboy Championship Europe in 2010.

Jr face parte din FreaKQuency, din Romania si a iesit pe locul II la Battle of The Year Balkans in 2010 si 2011, locul I la Agregatul de 4 Elemente 2009 si la Nympheea Dance Battle 2007, 2009 si 2010.

Dora face parte din trupa Recognize din Ungaria, din echipa de organizare “The JAM” si e una dintre cele mai tari bgirl din Europa. Acestia sunt cei care vor decide castigatorii competitiei de Bboying la Street Heroes 2011!

Festivalul va avea loc in Parcul Tineretului, intre 16 si 18 septembrie 2011 iar organizatorii pregatesc multe surprize, toate detaliile sunt disponibile in primul nostru material despre Street Heroes 2011.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 1 =