Balkan Music Awards 2011 live la TVR

Sambata, 4 iunie, va avea loc la Sofia cea de-a doua editie a premiilor Balkan Music Awards. Evenimentul va fi transmis live de TVR 3, incepand cu ora 21:00.

Thursday, 2 June 2011

0 comentarii


Timp de doua ore si jumatate (21.00 – 23.30), telespectatorii TVR 3 se vor delecta cu cele mai bune piese ale anului 2010 din 11 tari participante, iar competitia se anunta deja una foarte puternica, printre concurenti numarandu-se si piese ale unor interpreti precum Elena Paparizou, din Grecia, castigatoarea Eurovision 2005, sau Emre Aydin, din Turcia, detinatorul premiului I la categoria `Europe”s Favourite Act` de la MTV Music Awards 2008.

In cadrul evenimentului ce va avea loc in piata Battenberg din Sofia, pe 4 iunie, spectatorii, precum si telespectatorii TVR 3, vor mai afla cine castiga premiile pentru “Cel mai bun interpret”, “Cea mai buna interpreta”, “Cel mai bun videoclip”, “Cea mai buna trupa” si “Cel mai bun proiect balcanic”. Tot atunci, Inna va sustine si un mini-recital, iar printre artistii care vor mai fi prezenti se numara trupa Radio Killer, Goran Bregovici cu a sa Wedding & Funeral Orchestra, rock-erii turci Manga, dar si Esma Redzhepova, considerata regina muzicii tiganesti, nominalizata de doua ori la Premiul Nobel pentru Pace, pentru activitatile sale umanitare.

Anul acesta avem multi artisti romani nominalizati la Balkan Music Awards. Pe langa Inna, care si-a asigurat deja doua trofee, mai sunt propusi Radio Killer, Andreea Banica, Directia 5 si Akcent.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

7 + 2 =