Andreea Balan cauta dansatoare

La un an de la ultimul casting pentru dansatoare, Andreea Balan isi mareste din nou echipa! Cantareata-dansatoare cunoscuta pentru showurile spectaculoase isi doreste colege noi pentru a pastra o echipa tanara si profesionista.

Tuesday, 9 August 2011

0 comentarii


Daca vrei sa fii alaturi de Andreea Balan si sa inveti diferite stiluri de dans – tango, salsa, samba, flamenco,rock&roll – trebuie sa ai in jur de 1,65 m inaltime si sa fii pasionata de dans. Nu e important sa ai studii in domeniu, ci sa ai un talent nativ si sa fii dispusa sa pleci in turneul Mix Music Evolution alaturi de Andreea!

Pentru a va inscrie la preselectie, trimiteti un email la [email protected] cu poze si detalii legate de greutate, inaltime si dimensiunile voastre corporale! Preselectia va avea loc miercuri, 17 august, la orele 15:00, la Sala Rock Fitness, strada Putul lui Zamfir, numarul 37 , etaj 2, interfon 2, in zona Dorobanti din Bucuresti!

Andreea se afla in cel mai mare turneu facut vreodata in Romania – Mix Music Evolution care strabate toata tara, trecand prin 33 de orase cu 100 de zile de spectacol. In fiecare sambata pana la sfarsitul anului, artista impreuna cu Petrisor si colegele sale, prezinta Dancing Show – un show conceput ca un spectacol de revista in care se canta cele mai tari hituri ale artistei si se danseaza diferite stiluri de dans: charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country din diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 9 =