Andra si Adrian Tutu fac super show pentru Bute

Sambata, 9 iulie, o tara intreaga va fi alaturi de Lucian Bute, boxeurul roman care lupta in direct la ProTV pentru al 9-lea titlu mondial.

Thursday, 7 July 2011

0 comentarii


Gala “Campion pentru Romania” este fara doar si poate unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, lista participantilor numarand personalitati de renume din toate domeniile.

Invitati la acest super eveniment vor fi si Andra, care va canta Imnul Romaniei pentru marele campion si Adrian Tutu, castigatorul emsiunii “Romanii au talent”. “Este o onoare pentru mine faptul ca am fost invitat la acest eveniment. Inseamna enorm sa pot canta pentru unul din marii campioni ai Romaniei. M-am pregatit intens pentru asta, voi canta o combinatie intre “E evident, romanii au talent” si “Sunt roman, deci pot!”, iar la final am compus cateva strofe special pentru Lucian Bute”, a declarat Adrian Tutu.

Gala “Campion pentru Romania”, primul meci al lui Lucian Bute in Romania va fi difuzat sambata 9 iulie, de la ora 20.30 in direct la ProTV, LIVE VIDEO pe internet pe www.sport.ro şi LIVE VIDEO pe telefoanele mobile pe m.sport.ro.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 6 =