Andra lanseaza concursul Facebook Love

Andra le-a pregatit o surpriza fanilor cu ocazia Sf. Valentin

Friday, 14 January 2011

0 comentarii


Andra le-a pregatit o surpriza fanilor cu ocazia Sf. Valentin: a lansat concursul “Facebook Love” pe pagina sa oficiala:
Pentru ca vine Ziua Indragostitilor, as vrea sa ne amintim cu totii de ce ne-am indragostit de persoana de langa noi, sa ne bucuram de prezent, sa ne gandim zambind la viitor, dar sa ne si amintim mereu cu drag de trecut pentru ca datorita celor traite pana acum suntem cei de astazi. Mi-ar placea sa vad fotografia care va reaminteste de un moment special trait langa iubitul sau iubita voastra: poate ca e prima voastra vacanta impreuna, valsul de la nunta voastra, momentul in care v-ati adus acasa copilul sau poate prima voastra cearta. O fotografie pe care, cand o priviti, parca ascultati o poveste, ca doar o fotografie spune o mie de cuvinte.
Puneti un tag cu “andramusic” pe fotografia pe care vreti sa o inscrieti in concurs, iar eu voi putea astfel sa o vad.
Pe 14 februarie voi alege fotografiile care m-au emotionat cel mai tare si le voi premia: pe cea care mi-a placut cel mai mult o voi premia cu un aparat foto digital Sony, iar pe urmatoarele 10 cu un album foarte drag mie, unul cu piese de dragoste pe care le puteti asculta alaturi de jumatatea voastra: “Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine”.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

9 + 2 =