Amy Winehouse nu va mai concerta la Bucuresti

Amy Winehouse isi anuleaza intregul turneu european din aceasta vara si, implicit, concertul de la Bucuresti, anunta organizatorii.

Tuesday, 21 June 2011

0 comentarii


Amy Winehouse nu va mai sustine concertul, programat pe 15 august in Bucuresti au anuntat organizatorii evenimentului, Events. Mai mult de atat, artista si-a anulat intregul turneu european programat pentru vara aceasta, din cauza dependentei sale de alcool.

„Amy Winehouse isi anuleaza toate aparitiile programate in cadrul turneului sau. Intreaga sa echipa va face tot ce se poate pentru a o ajuta sa-si revina in cea mai buna forma. Ii vom acorda oricat timp are nevoie pentru ca acest lucru sa se intample”, spun reprezentantii artistei britanice.

“Suntem alaturi de fanii din Romania care asteptau cu nerabdare acest concert si se simt dezamagiti in aceste momente, dar decizia managementului a fost luata dupa o atenta analiza, tinand cont ca perioada de recuperare a artistei ar fi fost prea scurta ca ea sa sustina un show in Romania la maximul sau de potential. Speram ca Amy sa depaseasca acest moment, cu sprijinul familiei”, spune Sorina Burlacu, director general Events.

Cei care si-au cumparat deja bilete pentru concertul pe care Amy urma sa-l sustina pe stadionul “Iolanda Balas Soter”, isi pot recupe banii din reteauna Eventim, incepand de luni, 27 iunie, pana pe data de 15 august.

Amy a fost internata, din nou, la dezalcolizare, dupa concertul ratat din Belgrad. Cantareata a urcat pe scena atat de bauta incat, cu greu a putut sa ingane versurile melodiilor. Cele pe care si le-a amintit, in timp ce se chinuia sa se tina pe picioare.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 2 =