Amy Winehouse, inmormantata la cel mult 24 de ore dupa finalizarea autopsiei

Amy Winehouse va fi înmormântată la cel mult 24 de ore după finalizarea autopsiei, potrivit tradiţiei evreieşti.

Monday, 25 July 2011

0 comentarii


Amy Winehouse a murit sambata, 23 iulie 2011, in casa ei din Londra. Ziarele anunta ca cea mai probabila cauza a mortii a fost o supradoza de ecstasy.

Autopsia cântăreţei Amy Winehouse va fi efectuată luni, medicii britanici sperând să determine astfel cauzele decesului artistei britanice, arată CBS News. Amy Winehouse a fost găsită moartă sâmbătă după-amiaza, în apartamentul ei din Londra, a anunţat poliţia din Marea Britanie.

Trupul neînsufleţit al artistei va fi dat familiei cât mai repede cu putinţă, imediat după autopsie. “Examenul medico-legal va avea loc în cursul zilei de luni”, a anunţat Scotland Yard într-un comunicat.

Potrivit tradiţiei evreieşti, trupul persoanei decedate trebuie înmormântat cât mai repede cu putinţă. Iudaismul nu permite autopsiile, însă în cazul artistei a fost făcută o excepţie. Rezultatele autopsiei în cazul lui Amy Winehouse vor fi făcute publice, cel mai probabil, peste câteva săptămâni.

Agentul artistei: Amy a murit în somn

Potrivit agentului artistei, Amy Winehouse “a murit singură, în patul ei”. Chris Goodman susţine că Amy Winehouse şi-a petrecut ultimele ore din viaţă în compania agentul de pază Andrew Morris, înainte de a merge la culcare, singură, în camera ei. Goodman mai spune că Amy Winehouse a murit în somn.

“În acest moment, nimeni nu ştie cum a murit. Au existat speculaţii potrivit cărora ea ar fi luat droguri, însă nu putem să spunem nimic până la efectuarea autopsiei. Nu a existat nicio petrecere sălbatică, ea a murit singură, în patul ei”, a declarat Chris Goodman.

“Amy se afla singură în casa ei, în altă cameră decât aceea în care se afla agentul de pază pe care noi îl angajasem să o supravegheze în ultimii ani. Ea s-a dus în dormitor după ce i-a spus că vrea să doarmă, iar atunci când el a venit să o trezească a văzut că nu mai respira. A telefonat imediat la numărul de urgenţe. Era extrem de şocat”, a adăugat Goodman.

Artista era cunoscută pentru stilul de viaţă plin de vicii. Amy Winehouse a primit mai multe avertizări din partea medicilor în legătură cu dependenţa sa de alcool şi droguri. Cea mai recentă a venit la începutul lunii iunie, când medicii i-au spus că riscă moartea, dacă îşi continuă stilul de viaţă.

Amy Winehouse s-a născut la 14 septembrie 1983, în Marea Britanie. Mama ei, Janis, lucrează într-o farmacie şi tatăl ei, Mitchell, este şofer de taxi.

Amy Winehouse lucra la cel de-al 3-lea album. Doua lansarea a doua materiale discografice de succes, “Frank” in 2003 si “Back to Black” in 2006, Amy Winehouse se pregatea sa lanseze si un al 3-lea album.
Demourile pentru noul material au fost inregistrate de Amy Winehouse in Saint Lucia, locul in care artista a ales sa se retraga in 2009 pentru o perioada mai lunga de liniste si relaxare.

Decizia finala, daca acest nou material va fi lansat sau nu, va apartine familiei, mai precis parintilor ei, Mitch si Janis Winehouse.

Phil Alexander, editor sef la Mojo, a declarat pentru Daily Telegraph ca lansarea unui al 3-lea material este inevitabila: “It is inevitable that her death will elevate her reputation and that there will be a third record released.”

Pe de alta parte Adam Liversage, directorul pe partea de comunicatii al BPI (British Phonographic Industry), este si el de parere ca interesul pentru acest material postmortem este foarte mare: “You might argue that Amy Winehouse was already in the pantheon of greats. Her songs have become standards. Already there has been a lot of anticipation for a new album and if it was released posthumously that will only increase that interest.”

Aceste asteptari apar si in urma cresterilor semnificative in vanzari dupa aceasta mare pierdere. Cel mai recent album al lui Amy Winehouse, “Back to Black”, a sarit direct pe primul loc in topul iTunes atat in Europa cat si in Statele Unite iar hit-ul Rehab este in plina ascensiune.

Amy Winehouse – Rehab
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 4 =