Amy Winehouse, cauza mortii: necunoscuta

In cursul zilei de luni, medicii au efectuat autopsia lui Amy Winehouse, insa rezultatele au iesit neconcludente, ceea ce inseamna ca nu s-a putut stabili cauza mortii.

Tuesday, 26 July 2011

0 comentarii


In acest caz, Politia Metropolitana a deschis o ancheta judiciara la St Pancras Coroner’s Court, un tribunal specializat in cazurile de decese violente sau suspecte.

Acum, politia, dar si rudele si fanii artistei asteapta rezultatele toxicologice pentru a afla ce a ucis-o pe cantareata. Testele vor fi gata abia peste cateva saptamani.

Amy Winehouse şi-a luat, marţea aceasta “adio” de la o lume întreagă. La ceremonia funerară, ţinută într-un cimitir din nordul Londrei, au participat doar familia şi cei mai apropiaţi prieteni. Cântăreaţa nu a fost însă îngropată, ci incinerată. În urma lui Amy rămân o mulţime de întrebări: de la cele legate de cauza exactă a morţii, până la cele legate de averea sa.

Marea iubire a lui Amy şi totodată fostul său soţ, Blake Felder Civil, nu a putut să vină la ceremonie, deoarece se află în închisoare pentru furt şi ultraj.

“Lacrimile mele pentru ea nu se vor usca niciodată”, a declarat el pentru presa britanică, deşi acele lacrimi nu i-au impresionat pe judecătorii care nu i-au dat voie să meargă la înmormântare. Tatăl lui Amy încă îl consideră vinovat de soarta fiicei lui.

Casa din Camden, în care a murit artista, este acum loc de pelerinaj. Marea dorinţă a lui Amy era să fie iubită. Miile de flori şi sutele de mesaje lăsate de fani i-au îndeplinit-o.

Departe de fani, averea lui Amy este deja disputată. Fostul soţ a ieşit din cărţi, conform presei de la Londra. Nimeni nu ştie încă cine va lua cele 10 milioane făcute de Amy Winehouse din muzică.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 9 =