Amy Winehouse, cauza mortii: necunoscuta

In cursul zilei de luni, medicii au efectuat autopsia lui Amy Winehouse, insa rezultatele au iesit neconcludente, ceea ce inseamna ca nu s-a putut stabili cauza mortii.

Tuesday, 26 July 2011

0 comentarii


In acest caz, Politia Metropolitana a deschis o ancheta judiciara la St Pancras Coroner’s Court, un tribunal specializat in cazurile de decese violente sau suspecte.

Acum, politia, dar si rudele si fanii artistei asteapta rezultatele toxicologice pentru a afla ce a ucis-o pe cantareata. Testele vor fi gata abia peste cateva saptamani.

Amy Winehouse şi-a luat, marţea aceasta “adio” de la o lume întreagă. La ceremonia funerară, ţinută într-un cimitir din nordul Londrei, au participat doar familia şi cei mai apropiaţi prieteni. Cântăreaţa nu a fost însă îngropată, ci incinerată. În urma lui Amy rămân o mulţime de întrebări: de la cele legate de cauza exactă a morţii, până la cele legate de averea sa.

Marea iubire a lui Amy şi totodată fostul său soţ, Blake Felder Civil, nu a putut să vină la ceremonie, deoarece se află în închisoare pentru furt şi ultraj.

“Lacrimile mele pentru ea nu se vor usca niciodată”, a declarat el pentru presa britanică, deşi acele lacrimi nu i-au impresionat pe judecătorii care nu i-au dat voie să meargă la înmormântare. Tatăl lui Amy încă îl consideră vinovat de soarta fiicei lui.

Casa din Camden, în care a murit artista, este acum loc de pelerinaj. Marea dorinţă a lui Amy era să fie iubită. Miile de flori şi sutele de mesaje lăsate de fani i-au îndeplinit-o.

Departe de fani, averea lui Amy este deja disputată. Fostul soţ a ieşit din cărţi, conform presei de la Londra. Nimeni nu ştie încă cine va lua cele 10 milioane făcute de Amy Winehouse din muzică.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

3 + 9 =