Amy Winehouse a murit!

Artista a fost gasita fara suflare sambata, 23 iulie 2011, in jurul orei 16.00 (18.00, ora Romaniei) in locuinta sa din Camden, Londra.

Sunday, 24 July 2011

0 comentarii


Chiar dacă anchetatorii au fost rezervaţi în privinţa unui verdict despre cauza morţii lui Amy Winehouse, presa de scandal nu are nici un dubiu: artista a murit din cauza unui amestec fatal de droguri. Potrivit revistei The People, cântăreaţa a fost văzută, cu 24 de ore înainte de a muri, cumpărând un cocteil de droguri.

În seara zilei de vineri, cu puţin după ora 22.00, Amy a fost văzută cumpărând droguri de la un dealer. Se pare că artista a achiziţionat un întreg arsenal de substanţe interzise, printre care cocaină, heroină, ecstasy şi ketamină, pe care le-a amestecat apoi cu alcool.

Artista a devenit cunoscută pentru stilul de viaţă plin de vicii. Amy Winehouse a primit mai multe avertizări din partea medicilor în legătură cu dependenţa sa de alcool şi droguri. Cea mai recentă a venit la începutul lunii iunie, când medicii i-au spus că riscă moartea, dacă îşi continuă stilul de viaţă.

Ultima ei apariţie în public a avut loc în urmă cu o lună, la Belgrad, când Amy nu a reuşit să ducă la bun sfârşit concertul. Artista a vrut să părăsească de mai multe ori scena, fiind întoarsă din drum de unul dintre membrii staff-ului său.

Atunci, supărată că fanii o huiduie, artista şi-a scos unul dintre pantofi şi l-a aruncat spre public.

În cadrul turneului european început anul acesta, Amy Winhouse ar fi trebuit să susţină un concert şi în România, pe 15 august. După prestaţia deplorabilă din capitala Serbiei, impresarii artistei au decis să anuleze însă evenimentul.

Amy a murit la 27 de ani, vârstă la care şi-au găsit sfârşitul şi alţi mari artişti cum sunt Kurt Cobain, Janis Joplin, Jimi Hendrix sau Jim Morrison.

Cum au reactionat vedetele la decesul cantaretei
Pe Twitter, Boy George a scris: “Nu pot sa imi stapanesc tristetea si furia legat de Amy Winehouse. Odihneste-te in pace copila, e o zi foarte trista din multe motive!”.

Mark Ronson, producatorul albumului back in Black cu care Amy a castigat 5 premii Grammy a declart ca artista era sufletul lui pereche din punct de vedere muzical si o sora. Casa ei de discuri mentioneaza ca e foarte intristata de pierderea subita a unui muzician, artist si performer atat de talentat.

Kelly Osbourne declara pe Twitter: “Nici nu pot sa respir, plang atat de tare pentru a ca am pierdut una dintre cele mai bune prietene. Te iubesc si te voi tine minte asa cum erai tu cu adevarat”.

Sotia fostului premier britanic, Gordon Brown, Sarah, a descris-o pe cantareata ca fiind “un mare talent si o voce extraordinara” care a avut “un sfarsit tragic”. Aceasta a transmis condoleante familiei.
De asemenea, Demi Moore a scrie pe Twitter ca spera ca sufletul nelinistit al lui Amy sa isi gaseasca, in sfarsit, pacea.

Moby, care a fost cu Amy Winehouse in Serbia, in timpul ulltimei ei caderi in public, cand artista nu a putut canta din cauza substantelor pe care le consumase, a publicat o scuza: “Dupa spectacolul nostru din Serbia, mi-as fi dorit sa o pot ajuta. imi pare rau”, scrie acesta.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 7 =