Al Bano concerteaza la Bucuresti

O legenda a cantecului italian revine in Romania. Al Bano va canta pentru publicul roman pentru prima data pe scena Salii Palatului, duminica, 12 iunie 2011.

Friday, 10 June 2011

0 comentarii


In concertul extraordinar de minim 2 ore, sussinut 100% live impreuna cu band-ul sau, alcatuit din instrumentisti de mare valoare, plus trei voci exceptionale in backing, Al Bano va beneficia si de prezenta Paulei Seling. Intrebati ce parere au unul despre celalalt, iata ce au declarat cei doi artisti.

Al Bano – `O cantareata exceptionala, Paula Seling, cu care sunt fericit sa cant impreuna de fiecare data cand am ocazia. Orice popor s-ar mandri cu o artista ca ea.` Paula Seling – `As fi ipocrita daca as spune ca nu am emotii si acum, la al nu stiu catelea concert impreuna cu Al Bano si la al mult mai multelea concert din viata mea. Dar emotiile sunt, de cele mai multe ori, stimulatoare. Pot sa spun, fara nicio rezerva, ca la fiecare cantare ma incearca putin teama, dar si entuziasmul si chiar fericirea. Alaturarea de un mare artist, cum este Al Bano, nu poate decat sa sporeasca aceste senzatii`.

Ultimele bilete sunt disponibile in reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului, sau online la eventim.ro si bilete.ro.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

3 + 4 =