Adele este artista anului 2011

Adele este Artistul anului 2011 in viziunea Billboard. Adele a ocupat prima pozitie la trei categorii, si devine prima femeie care reuseste aceasta performanta in cei 30 de ani de cand Billboard a introdus aceste topuri care iau in calcul performantele obtinute in cursul intregului an.

Monday, 12 December 2011

0 comentarii


Adele incheie anul 2011 pe primul loc la trei dintre cele mai importante categrii ale topurilor Billboard anuale: Top Artists, Billboard 200 Album cu cel mai recent album 21, aparut in februarie 2011, si Hot 100 Songs cu Rolling in the Deep.

Cei de la Billboard au lansat in 1981, adica exact cu 30 de ani in urma Topurile Anuale, care ofera o viziune de ansamblu asupra activitatii artistilor, tinand cont de rezultatele obtinute de-a lungul unui intreg an.

Aceste topuri iau in calcul rezultatele din Billboard 200 albums, Billboard Hot 100 songs dar si cele legate de streaming, social media sau veniturile din turnee.

Adele devine prima interpreta care reuseste sa castige trei categorii, si este al cincelea artist din istorie care se poate lauda cu aceasta performanta.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 7 =