Michael Jackson, acuzat de sinucidere

Avocatii doctorului Conrad Murray, acuzat de neglijenta in cazul mortii lui Michael Jackson, pretind ca megastarul s-ar fi sinucis cu doza mare de Propofol gasita in trupul sau la autopsie.

Thursday, 30 December 2010

0 comentarii


Informatia a aparut in cadrul unei audieri, unde un avocat al medicului Murray s-a contrazis cu un procuror asupra testelor facute pe substantele din doua seringi gasite in dormitorul cantaretului.

`Cred ca apararea va folosi teoria ca victima, Michael Jackson, s-a sinucis`, a declarat David Walgren, reprezentant al justitiei din Los Angeles.

`Nu vor sa recunoasca, dar asta este directia in care vor merge`.

J. Michael Flanagan, avocat al apararii din partea medicului Conrad Murray, a spus ca in corpul lui Michael Jackson a fost gasita o cantitate mare de Propofol , desi medicul a declarat ca i-a administrat starului doar 25 de miligrame din medicament.

Walgren a sugerat ca apararea va sustine ca Michael s-a sinucis injectandu-si o cantitate mare din medicament singur.

Avocatii doctorului Murray vor sustine ca vedeta s-a trezit in timp ce medicul era la toaleta si si-a administrat doza letala din anestezic.

O audiere preliminara in acest caz va incepe marti, iar 30 de martori sunt asteptati sa depuna marturie in cadrul acesteia.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

8 + 6 =