Directia 5 lanseaza “Cinema love”

Trupa matură a muzicii româneşti lansează albumul “Cinema love”, un album special Direcţia 5 care include melodia cu acelaşi nume, aleasă pentru a participa la Selecţia Naţională Eurovision.

Sunday, 19 December 2010

0 comentarii


Albumul “Cinema love” se va distribui gratuit până pe data de 30 decembrie 2010 în cadrul evenimentelor şi concertelor Direcţia 5. Pe lângă piesa “Cinema love”, acesta conţine hituri precum “Noaptea eşti doar a mea”, “Obsesia”, “Eşti îngerul meu” sau “Ai un loc”, 14 melodii de suflet cu care Direcţia 5 a devenit trupa preferată a îndrăgostiţilor.

Piesa “Cinema love”, ce concurează la Selecţia Naţională Eurovision din acest an, se înscrie perfect în stilul caracteristic Direcţia 5. “Nu are ceva festin, dar are un stil special şi ni se pare potrivit pentru direcţia în care Eurovisionul s-a desfăşurat în ultimii ani” declară Marian Ionescu. Conferinţa face parte din seria de evenimente ce promovează “Cinema Love”, melodia aleasă pentru a participa la Selecţia Naţională Eurovision transmisă de Televiziunea Română în seara de Revelion.

In filmuletul de mai jos aflati multe amanunte despre piesa “Cinema Love”:

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 1 =