Cher – Cinderella Story

Odata la cativa ani, Cher se intoarce cu o surpriza. Luna aceasta vine cu filmul „Burlesque“ si pregateste al 60-lea album.

Thursday, 23 December 2010

0 comentarii


In cei peste 40 de ani de cariera a avut parte, la randul ei, de tot soiul de surprize. Cele mai neplacute au venit de la barbati.

Spre deosebire de alte dive, carora viata le-a inmanat lozul cel norocos inca de la nastere, Cher a trebuit sa lupte din greu pentru fiecare dolar castigat. Pe ea nu o vei auzi povestind despre o copilarie minunata, despre iubiti care au jurat sa o adore pana la moarte sau despre americanii care au sustinut-o intotdeauna.

Din contra, toata viata a fost inconjurata de oameni complicati si, orice ar face, se va gasi intotdeauna o majoritate care sa o numeasca „penibila“. Unii o admira pentru stilul sau vestimentar atipic, dar cei mai multi i-au pus eticheta de „fashion disaster“. Unii aproba numeroasele sale operatii estetice, altii se intreaba daca nu cumva s-a operat la acelasi doctor cu Mickey Rourke.

A castigat un Oscar, dar unii inca rad la ideea ca Cher poate fi actrita. Ne incrun-tam cand auzim starurile povestind ce presiune e pe capul lor, dar in cazul lui Cher celebritatea chiar a venit la pachet cu numeroase necazuri.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

4 + 8 =