Axl Rose, cel mai bun solist din istorie

Liderul trupei Guns N’Roses, Axl Rose, a fost desemnat cel mai bun solist din istorie in urma unui sondaj efectua de musicradar.com.

Thursday, 30 December 2010

0 comentarii


Rockerul i-a invins in “batalia” pentru titlu pe Freddie Mercury si pe veteranul Robert Plant (Led Zeppelin), care s-au clasat pe urmatoarele doua pozitii.

Site-ul a comentat rezultatul sondajului:

`Amintiti-va de sfarsitul anilor ’80. Axl Rose: periculos, drept, furios, sfidator, controversat`.

Axl Rose a fost peste masura de incantat cand a aflat rezultatul voturilor si a multumit tuturor fanilor care l-au votat.

`Va multumesc pentru sprijinul pe care ni-l acordati in fiecare zi. Toti cei din Facebook, Myspace, Twitter, toate mesajele voastre – le primim si le apreciem pe deplin. VA MULTUMESC! Multumiri si pentru MusicRadar pentru organizarea sondajului si acordarea unei sanse oamenilor sa-si exprime opinia`.

Pe locul patru in clasament se afla Ronnie James Dio, solistul formatiilor Black Sabbath si Heaven & Hell iar pe locul cinci a fost numit John Lennon, de la Beatles.

In topul primilor zece cei mai buni solistii ai unor formatii s-au mai numarat, in ordine, Bruce Dickinson (Iron Maiden), Thom Yorke (Radiohead), Kurt Cobain (Nirvana), Matt Bellamy (Muse) si Paul McCartney (The Beatles/Wings).

Cei mai buni solisti din toate timpurile, potrivit MusicRadar.com, sunt:

1. Axl Rose
2. Freddie Mercury
3. Robert Plant
4. Ronnie James Dio
5. John Lennon
6. Bruce Dickinson
7. Thom Yorke
8. Kurt Cobain
9. Matt Bellamy
10. Paul McCartney

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

5 + 4 =