Amy Winehouse beata pe scena la primul concert de revenire?

Amy Winehouse a parut cel putin incurcata si tematoare pe scena in weekend, la primul concert sustinut dupa o pauza destul de lunga in care s-a luptat cu dependenta de droguri si de alcool.

Tuesday, 21 December 2010

0 comentarii


Cantareata a zburat la Moscova pentru a sustine acest prim concert oficial dupa mai mult de doi ani de inactivitate si, desi se spune ca si-ar fi revenit complet, a lasat o impresie destul de neplacuta, cel putin pe baza singurelor imagini care exista acum pe internet de la acest eveniment.

Chiar de la inceputul concertului, Amy a parut nesigura si agitata pe scena, iar gurile rele spun ca ar fi baut o sticla de whiskey inainte de showul pentru care a primit 450.000 USD.

N-ar fi prima data cand ar aparea pe scena beata, insa ar fi trist sa stim ca Amy nu a reusit sa scape de dependenta.

Tu ce crezi, e beata Amy sau doar emotionata la revenirea pe scena dupa doi ani de pauza?

Faimoasa cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost plătită cu un milion de lire sterline (1,18 milioane de euro) pentru a susţine un concert de două ore la Moscova, la invitaţia unui om de afaceri din Rusia, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, potrivit Dailymail.co.uk.

Printre invitaţii de onoare prezenţi la eveniment s-au numărat miliardarul rus Mihail Prohorov, dar şi Serghei Kapkovym, preşedintele Federaţiei ruse de fotbal

Acesta a fost primul concert din ultimii doi ani pe care Amy a reuşit să îl ducă cu bine până la capăt. Performanţa ei de pe scenă a fost considerată “fantastică” de către presa din Moscova

Artista şi-a lansat ultimul ei album în urmă cu 3 ani, album intitulat „Back to Black”, vândut în 10 milioane de exemplare şi premiat cu cinci premii Grammy. În prezent, cântăreaţa înregistrează următorul ei album, primul după celebrul “Back To Black” lansat în 2006. Titlul şi data lansării acestui material discografic nu au fost deocamdată anunţate.

În ultimii trei ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, în principal din cauza consumului de droguri, alcool şi automutilarea, pe care artista le-a practicat în mod constant.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

3 + 9 =